Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΠΕ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΝΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ, ΣΤΟ 4ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΙΛΙΟΥ ΑΧΤΙΔΕΣ" , ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ:

"ΣΤΙΣ 27 ΜΑΪΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΓΚΑΡΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ. ΓΚΛΕΤΣΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΩ" ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΑΓΩΤΑ, ΧΥΜΟΙ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΑΨΟΓΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΑ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΚΠΕ ΣΤΥΤΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΔΑΣΟΣ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ". ΜΕ ΠΟΛΥ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΓΝΙΩΔΗ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ Σ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ.
ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ. ΠΑΡΟΛ' ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, Ο ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΌΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ. Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ, ΠΡΟΘΥΜΙΑ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΠΕ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: