Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

παίΖΩΝΤΑΣ για το Περιβάλλον

Άποψη του ΚΠΕ Μακρινίτσας, το οποίο στεγάζεται στο αρχοντικό Βατσαρέα-Μαυράκη

ΜΕΤΑΞΥ 25ης ΚΑΙ 28ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΑΡΙΑ) ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ "παίΖΩΝΤΑΣ για το Περιβάλλον". ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 16ο, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΠΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΟΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΠΕ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.

ΤΟ ΚΠΕ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΠΕ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ Γ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ: "ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡ. ΔΙΚΤΥΟΥ "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ" ΤΟΥ ΚΠΕ ΣΤΥΛΙΔΑΣ".

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΠΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΚΠΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ:1) "ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ", ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΙΔ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΠΠΑ ΚΑΙ
2) "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΠΕ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ" ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΖΩΔΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΠΑΣΣΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΠΕ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: