Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΛΑΜΙΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΑΘΗΜΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΤΟ ΚΠΕ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ", ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ: ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 13ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΛΑΜΙΑΣ, ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ".
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ο. ΤΟΥ ΚΠΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΛΑΜΙΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ, ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΠΛΑΤΗ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΒΑΨΑΝ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΦΥΤΕΨΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ. ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ "ΑΛ.ΑΙΝΙΑΝ". ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΠΟΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΙ ΕΠΑΙΞΑΝ, ΘΑΥΜΑΣΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΕΕΚ ΛΑΜΙΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: