Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΧΙΝΙΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ...

ΚΑΙ Ο ΚΑΦΡΕΦΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΧΙΝΙΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ....

ΜΕ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΧΙΝΙΩΝ ΒΡΑΧΩΝ. ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΧΤΙΣΜΕΝΗ Η ΟΜΗΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΡΑΧΙΝΑ, ΟΠΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΒΑΣΙΛΕΥΑΝ Ο ΚΗΥΚΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΚΥΟΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΗΑΝΕΙΡΑ. ΣΤΗΝ ΤΡΑΧΙΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΚΥΡΙΩΣ, ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ "ΤΡΑΧΙΝΙΕΣ"
Η ΤΡΑΧΙΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΜΑΛΙΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, Η ΠΟΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΜΑΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΟΜΩΣ ΑΠΩΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΤΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΞΕΥΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΙΓΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΙΛΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ "ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΑ. ΚΙ Η ΜΟΝΗ "ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ.
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ, ΚΙ ΕΚΕΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: